O'MUST

O'MUST CREAM
KRIM PERAPI GENITAL WANITA

PASTINYA MALAM-MALAM SETERUSNYA UMPAMA MALAM PERTAMA DENGAN O'MUST
WOMAN'S GENITAL CREAM - cantik - segar - harumRASAILAH 3M

MENEGANGKAN:
Mencantikkan kulit yang gelap dan mengekalkan kelembapan
MENGGEBUKAN:
Menambahkan keghairahan yang kian menghilang

MENYEGARKAN:
 Keharuman yang menambat hati suami, pastinya sang suami sentiasa di sisi anda


FUNGSI:
- Untuk mengembalikan keanjalan & ketegangan alat sulit wanita
- Mengekalkan kesegaran, sensitiviti dan hygen vulva.
- Memastikan vulva sentiasa mantap, licin dan kukuh serta mengekalkan kelembapan kepada kulit yang sensitif.
- Memberi perlindungan dan membantu menghindar dari pendedahan daripada kulat dan bakteria.
- Minyak aromatic ketimuran yang feminine mengekalkan keharuman dan kesegaran.
KANDUNGAN:
Extrak daun Terminalis Catappa, Extrak bunga Sambucus Nigra
- Memandatkan kulit dan meningkatkan fungsi elastic kulit bibir besar dan bibir kecil

Alo Vera, Madu Lebah, Royal Jelly & Propolis
- Anti radang, dan bertindak sebgai perapi, pelembap kulit, anti kulat dan anti kuman. mnyegarkan dan menyerikan kulit

Akar Ptychopetalum Olacoides
- menstabilkan sistem urat saraf dan meningkatkan sensitiviti klitoris dan mengawal percetusan klimaks

Rosemary Oil
- Merangsang perjalanan darah dan melegakan sakit melalui peningkatan pergerakan darah dan memudahkan proses penyembuhan

Vitamin E
- Antioxidan dan pelembapan kulit

Penggunaan Setiap kali selepas mencuci anggota sulit, sapukan Krim Perapi Anggota Sulit Wanita O'MUST. Kebersanannya amat memuaskan. Vulva  dijaga dengan begitu baik sekali, ianya tidak kering atau gatal lagi. Malahan baunya pun menyenangkan
Dr Mohd Ismail Thambi (A.M.T,MBBS,D.R.M) selaku konsultan kepada O'MUST Tisra Til Sdn Bhd untuk menjalankan ujian klinikal dan pembangunan dan penyelidikan produk. Beliau komited untuk memperkenalkan konsep 'kefahaman dan kesedaran genetil' kepada lelaki dan wanita untuk kesejahteraan kesihatan seksual dan kehidupan seksual melalui program yang ditajakan oleh Tisra Til Sdn Bhd sebagai khidmat masyarakat.
Mengikut Dr. Ismail Tambi, Pakar Kesihatan Seksual terkenal di Malaysia , Wanita malu menghadapi anggota genital mereka. Oleh yang demikian mereka mengalami kesukaran untuk menikmati keseronokan yang diberikan oleh genital mereka. Kesedaran Vulva dalam penghayatan sensasi yang pelbagai dari keseluruhan anggota itu ialah kemuncak keseronokan seksual wanita. Hygen, kebersihan, kesihatan kulit, perasaan seronok dan sensitiviti sememangnya perlu dikekalkan jika peranan anggota seksual hendak dihayati dengan sepenuhnya. Dengan menumpukan ini dalam minda maka suatu krim yang unik dan istimewa telah di rumuskan iaitu:-

KRIM PERAPI GENITAL O'MUST.
O"MUST Krim Perapi Genital telah dikaji secara Klinikal Dalam Suasana Terkawal Dengan Plasibo untuk memastikan keselamatan dan keberkesanan.
O'MUST Krim Perapi Genital telah mengatasi standard keselamatan antarabangsa untuk
Ujian Metal (Heavy Metal Test- Arsonic, Mercury, Lead, Cadmium)
dan Ujian Mikrob (Microbial Limit Test)

Menurut Dr. Ismail Tambi, yang merupakan duta O'Must dan terkenal sebagai Pakar Kesihatan Seksual terkenal di Malaysia, wanita malu menghadapi anggota genital mereka.
Oleh yang demikian mereka mengalami kesukaran untuk menikmati keseronokan yang diberikan oleh genital mereka. Kesedaran vulva (bahagian permukaan luar vagina) dalam penghayatan sensasi yang pelbagai dari keseluruhan anggota itu ialah kemuncak keseronokan seksual wanita.
Hygen, kebersihan, kesihatan kulit, perasaan seronok dan sensitiviti sememangnya perlu dikekalkan jika peranan anggota seksual hendak dihayati dengan sepenuhnya. Dengan menumpukan ini dalam minda maka suatu krim yang unik dan istimewa telah di rumuskan iaitu KRIM PERAPI GENITAL O'MUST.

SUMBER: Memahami Anggota Genital Wanita Kearah Penjagaan Genital Yang Baik! Program pendidikan oleh Dr. Ismail Tambi (AMT., MBBS., DRM.)

http://mybusinessonline4u.blogspot.comhttp://mybusinessonline4u.blogspot.com


 Testimoni

Kulit luaran alat sulit saya sering gatal, kemerahan, kering dan pedih. Bau yang kurang menyenangkan juga agak memalukan. Kedutan juga agak ketara, maklumlah, usia dah meningkat, anak pun dah tiga. Namun kini, setelah diperkenalkan dengan O'Must, saya amat gembira. Bahagian sulit saya dirapi dengan baik sekali dan tidak kering atau gatal lagi. Bau yang kurang menyenangkan sudah tiada. Suami saya cakap, bau wangi. Saya amat puas hati dengan keberkesanannya. Terima kasih..

Puan Sarah (bukan nama sebenar)
Mentakab
Sejak isteri saya menggunakan O'Must baru-baru ini, alat sulitnya sentiasa berbau harum, kulit bahagian tersebut juga makin licin dan cantik. Saya kini lebih gemar melakukan foreplay dengannya sebelum berjimak. Bau harum, saya pun lebih 'berselera'.(Fouzee-Ampang)


JAWAPAN KEPADA SOALAN DI HARIAN METRO YANG DIKELOLAKAN OLEH DR ISMAIL THAMBI
Sukar bersama isteri menopaus

SAYA berumur 58 tahun. Isteri pula berumur 53 tahun dan sudah menopaus. Sesekali dalam setahun rasa ingin mengadakan hubungan kelamin, tetapi kemaluan isteri saya kering. Apabila melakukan hubungan tidak dapat memasukkan disebabkan sakit dan ketat.
Adakah apa-apa ubat atau (krim pelincir) yang membolehkan alat kelamin isteri saya menjadi basah, boleh dimasuki dan tidak kesakitan? Apakah nama bahan itu dan di mana boleh diperoleh?

SUAMI VETERAN
Kodiang, Kedah

Hubungan keintiman seksual tiada had umur kerana naluri, nafsu dan syahwat kekal sehingga ke liang lahad. Bagi wanita dan lelaki veteran yang masih ingin melakukan hubungan penetratif seksual, mereka perlu bersedia.
Terdapat beberapa cabaran yang sebahagiannya ialah anggota sulit isteri yang kering, kesat, pembukaan faraj yang sempit dan mengecut manakala anggota sulit suami yang tidak dapat erek lama dan kurang kepadatannya.
Anggota sulit wanita yang masih ada kemampuan mendapat zuriat dalam keadaan gebu, lembut dan mudah meluas. Ini kerana kesan dan pengaruh hormon kewanitaan estrogen kepada kulit dan otot lantai pelvis.
Apabila wanita itu putus haid dalam masa lima tahun kulit menjadi kesat dan faraj menjadi sempit jika persetubuhan penetratif jarang atau tidak dilakukan.
Cara untuk menjaga anggota itu supaya sentiasa lembut dan tidak sempit ialah menyapu losyen pelembap (Johnson atau Boots Baby Lotion, Skin Repair Cream daripada Roskens) atau perapi anggota sulit perempuan krim O'MUST, kepada bahagian luar iaitu di bibir besar dan kecil. Atau, menggunakan jeli (seperti jeli K-Y atau Top Gel) untuk melegakan pembukaan faraj supaya pembukaan faraj tidak sempit.
Kadangkala wanita boleh gunakan batang plastik yang dikenali sebagai alat pelega atau ‘dilator’ untuk melegakan pembukaan faraj supaya sentiasa dalam keadaan bersedia supaya mudah untuk suami menyalurkan ereksinya ke dalam tanpa wanita veteran itu terasa sakit.
Ini satu pendekatan untuk mengelakkan faraj daripada menjadi tidak berguna. 

O'MUST CREAM
KRIM PERAPI GENITAL WANITA
BERDAFTAR DENGAN THE US FDA
(CPIS NO. F1070347)

BERDAFTAR DENGAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA
(NOT07121640KE)

HARGA : O'MUST CREAM
RM70.00
$45.00 (Brunei / Singapore)